All

Vår Personal

På Famili Dental Care erbjuder vi vuxentandvård av högsta kvalitet i en modern och kundinriktad miljö. Vi värdesätter tillgänglighet, kompetens samt respekt för individen. Hos oss besitter personalen mångårig erfarenhet från både offentlig och privat tandvård. 

Tandläkare i Stockholm på Kungsholmen | Familydentalse

Alex Famili

Leg. Tandläkare, Klinikchef 

Alex Famili har en tandläkarexamen från Malmö Högskola. Han påbörjade sin karriär på Folktandvården som allmäntandläkare och kombinerade tidigt denna verksamhet med akuttandvård. Han har de senaste fem åren fokuserat framförallt på kirurgi och protetik och arbetar idag även med kosmetisk tandvård.

Alex Famili arbetar idag som klinikchef på Family Dental Care. Han jobbar som tandläkare på alla tre kliniker där han framförallt utför kirurgiska och protetiska behandlingar. Han har även behörighet att utföra behandlingar under sedering (lugnande och ångestdämpande läkemedel).

alex@familydental.se

Sia Hakimmaani

Leg. Tandläkare

Sia Maani tog tandläkarexamen 1992 från Göteborgs universitet, sedan dess har han bott och jobbat som tandläkare i Storbritannien i 25 år. Han återvände till Sverige januari 2021.

Sia är en erfaren holistisk tandläkare som alltid är nyfiken för att hitta de bästa, senaste och enklaste lösningarna för att höja sina patienters hälsa, välmående och livskvalitét.

Patienter med komplexa och multidiciplinära behandlingsbehov samt tandläkarskräck kommer att känna sig lugna och avslappade med Sias omsorgsfulla omhändertagande och lugnande humör. Sia utför funktionella och estetiska behandligar såsom behandling av spända ansikts och huvudmusklerna, Smile Design, Botox- Fillersterapi samt Akupunktur och allt inom tandregleringsbehandlingar från Invisalign (genomskinliga skenor) till fast ortodonti (brackets). Sia behandlar även barn för ansiktsutveckling, rätt andning och tugg och sväljfunktion med fast- och avtagbar apparatur.

sia@familydental.se

Ada

Leg. Tandläkare

Ada har en tandläkarexamen från Rom i Italien. Hon fick svensk legitimation och började arbeta på en privat klinik i Stockholm från september 2016. Hos Ada känner sig patienterna alltid trygga och avslappnade.

Att alltid ge patienten bästa vård är Adas största mål. Hon är väldigt intresserad av att hålla sig uppdaterad som tandläkare genom att gå på olika kurser och utbildningar och utveckla sig med nya metoder och teknologier. Adas starkaste sida är att jobba med estetisk tandvård som är känt som italianstyle.

ada@familydental.se

Markus

Leg.Tandhygienist

Markus är våran nya Tandhygienist som har fått examen från Karolinska Institutet. Han har pluggat i 3 år och fått ett kandidatexamen inom ämnet. Han har sedan tidigare rest runt och jobbat med människor så hos honom kan ni känna er bra omhändertagna.

För honom är det viktigt att bygga en personlig relation med patienterna för att ge de en extra trygghet under behandlingen. Markus har fått beröm för att vara lätt på handen, som är ett extra plus när man kommer till Tandhygienisten.

sia@familydental.se

Erna

Tandsköterska

Erna är vår utbildade tandsköterska som jobbar tillsammans med våra tandläkare för att hjälpa både tandläkarna samt patienten. Hon jobbar självsäkert och utstrålar värme på kliniken. Hennes starka sida är att hon är framåt och omtänksam.

Hon ger våra patienter ett tryggt välkomnande när man stiger in i behandlingsrummet. Ernas mål är att ni ska trivas i tandläkarstolen och att ni går ut därifrån med ett leende.

 

erna@familydental.se

Rebecca

Tandsköterska

Rebecca arbetar som tandsköterska på klinikerna. Hennes mål är att varje patient ska få ett så bra första intryck som möjligt och hjälpa alla patienter på smidigast och snabbaste sett. Rebeccas motto är att alltid vara ödmjuk och ha patienten i centrum.

sia@familydental.se

Lumin

Tandsköterska

Lumin arbetar som allt i allo på klinikerna. Hon ser till att alla klinikens dagliga rutiner fungerar som tandläkarna, receptionen, marknadsföring eller annat administrativt. Hon assisterar även vid bl.a. kirurgiska ingrepp tillsammans med tandläkare Alex.

 

erna@familydental.se

Felicia

Receptionist

Felicia ger ditt ett varmt välkommande som receptionist på family dental care. Hon är första intrycket av kliniken, en glad och snäll tjej som trivs att vara i kontakt med patienterna. Hos henne får du viktig information före och efter behandling och hjälper dig med administrativa frågor.

 

sia@familydental.se

Hares

Leg. Tandläkare

Hares arbetar som tandläkare i Degerfors sedan 2018.Han är utbildad på Karolinska Institutet i Stockholm 2009-2014 och har arbetat på Folktandvården i bland annat Norrköping och Karlskoga innan han kom till oss. Hares är väldigt mån om att få sina patienter känna sig lugna och trygga, vilket gör honom väldigt omtyckt av tandvårdsrädda.

 

erna@familydental.se

Ahline

Tandsköterska

Ahline är vår tandsköterska som arbetat på kliniken i Degerfors sedan 2019.Hon tog sin tandsköterskeexamen 2015 efter utbildning på Dacapo i Mariestad.

Efter examen har hon arbetat på privata kliniker i Hallsberg och i Örebro.Hon har ett stort estetiskt intresse och är lugn och trygg med patienterna.

 

sia@familydental.se

Linnéa

Receptionist

Linnéa arbetar som receptionist i Degerfors sedan 2021, efter 4 år som sterilansvarig och med administrativa uppgifter på en privat klinik i Askersund.

Linnéa är ordningsam, uppfinningsrik och positiv. Hon är mycket mån om att du som patient står i fokus och får en bra upplevelse.

 

erna@familydental.se

Jelena

Tandsköterska

Jelena arbetar som tandsköterska i Degerfors sedan 2021 och har innan det arbetat som tandsköterska på privata kliniker i Hallsberg och Örebro i 5 år.

Hon är även utbildad tandläkare i Serbien. Jelena har nära till skratt och brinner för patientkontakten.

 

sia@familydental.se

Masaru

Leg. Tandläkare

Masaru är vår nyaste tandläkare i Degerfors och kom hit 2022 efter att ha arbetat På Folktandvården i Skellefteå och Kramfors.

Han gick sin utbildning på Karolinska Institutet i Stockholm och sprider mycket positivitet omkring sig till både patienter och medarbetare. Masaru tycker det roligaste med yrket är att göra patienter glada och har på kort tid blivit mycket populär hos våra patienter.

 

erna@familydental.se

Jelena

Tandsköterska

Jelena arbetar som tandsköterska i Degerfors sedan 2021 och har innan det arbetat som tandsköterska på privata kliniker i Hallsberg och Örebro i 5 år.

Hon är även utbildad tandläkare i Serbien. Jelena har nära till skratt och brinner för patientkontakten.

 

sia@familydental.se

Kontakta Oss