• Vardagar: 08.00 – 17.00
  • Lunchstängt: 12.00 – 13.00 (Mån-Fre)

PersonalPersonal

Alex

Leg. Tandläkare, Klinikchef

Alex Famili har en tandläkarexamen från Malmö Högskola. Han påbörjade sin karriär på Folktandvården som allmäntandläkare och kombinerade tidigt denna verksamhet med akuttandvård. Han har de senaste fem åren fokuserat framförallt på kirurgi och protetik och arbetar idag även med kosmetisk tandvård.

Alex Famili arbetar idag som klinikchef på Family Dental Care. Han jobbar som tandläkare på alla tre kliniker där han framförallt utför kirurgiska och protetiska behandlingar. Han har även behörighet att utföra behandlingar under sedering (lugnande och ångestdämpande läkemedel).

Markus

Tandhygienist

Angelica

Leg. Tandläkare

Hos Angelica Kroonder (leg. tandläkare, Karolinska Institutet) känner du dig alltid trygg. Hon har god känsla för människor och tar emot sina patienter med stor omsorg. Hon arbetar lugnt och metodiskt och utför behandlingar av högsta kvalitet.

För Angelica är det viktigt med pedagogik för att patienten ska känna sig trygg och delaktig i sin behandling.

Estetik ligger henne varmt om hjärtat och hon har vidareutbildat sig i tandregleringstekniken Invisalign, som innebär att man korrigerar bettet med genomskinliga tandskenor.

Hon erbjuder även antirynkbehandling med Botox och Fillers.

Ada

Leg. Tandläkare

Ada har en tandläkarexamen från Rom i Italien. Hon fick svensk legitimation och började arbeta på en privat klinik i Stockholm från september 2016.

Hos Ada känner sig patienterna alltid trygga och avslappnade.

Att alltid ge patienten bästa vård är Adas största mål. Hon är väldigt intresserad av att hålla sig uppdaterad som tandläkare genom att gå på olika kurser och utbildningar och utveckla sig med nya metoder och teknologier.

Adas starkaste sida är att jobba med estetisk tandvård som är känt som italianstyle.

Lumin

Tandsköterska

Lumin arbetar som allt i allo på klinikerna. Hon ser till att alla klinikens dagliga rutiner fungerar som tandläkarna, receptionen, marknadsföring eller annat administrativt. Hon assisterar även vid bl.a. kirurgiska ingrepp tillsammans med tandläkare Alex.

Rebecca

Tandsköterska

Rebecca arbetar som tandsköterska på klinikerna

Hennes mål är att varje patient ska få ett så bra första intryck som möjligt och hjälpa alla patienter på smidigast och snabbaste sett.

Rebeccas motto är att alltid vara ödmjuk och ha patienten i centrum.

Natali

Tandsköterska

Felicia

Receptionist

Felicia ger ditt ett varmt välkommande som receptionist på family dental care. Hon är första intrycket av kliniken, en glad och snäll tjej som trivs att vara i kontakt med patienterna.

Hos henne får du viktig information före och efter behandling och hjälper dig med administrativa frågor.