4.7 Av 5.0 Betyg

Osynlig tandställning vuxna Stockholm

Är du missnöjd med ditt leende? Vi erbjuder en tandreglering av sneda tänder med Aligners, osynlig tandställning. Snabbt, enkelt och prisvärt. Boka nu!

 • Erfaren & professionell personal.
 • Akut tandvård med bra service.
 • Lång erfarenhet av tandläkarskräck.

Boka dintandvårdonline idag!

På våra kliniker får du högkvalitativ tandvård av några av de mest erfarna och pålitliga yrkesmännen i Stockholm. Vi använder endast den senaste och mest effektiva tekniken för att ge dig bästa möjliga vård och resultat.

Här kan du enkelt och smidigt växla mellan online bokning och se våra omdömen!

Akuttid

Boka en akuttid redan idag!

Vänta inte! Vid tandvärk är det viktigt att kontakta en tandläkare.

Boka Tid

Boka din behandling online!

Boka din tandvårdsbehandling online 24/7 dygnet runt.

Kontakta oss

Behöver du hjälp?

Om du har frågor eller behöver hjälp kan du kontakta oss.

Boka Tandreglering Osynlig tandställning

Estetisk tandvård kan hjälpa dig att få ett perfekt leende. Vi har ett brett utbud av behandlingar för att korrigera krokiga, spruckna eller missfärgade tänder. Du behöver inte vara generad längre – vi kan hjälpa dig att få tillbaka ditt självförtroende.

Få enkostnadsfrikonsultation idag!

Vi vill ge dig det leende som kommer att förändra ditt liv. Föreställ dig att du kan skratta och le utan att känna dig osäker. Med vår hjälp är det precis vad du kan uppnå. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation!

Varför oss?

Family Dental Care

Om du letar efter en klinik som erbjuder det bästa inom kosmetisk tandvård, behöver du inte leta längre än till vårt team på Kungsholmen. Våra specialister är experter på området, och vi erbjuder en rad olika behandlingar som är utformade för att förbättra ditt leende. Oavsett om du är ute efter en fullständig makeover eller bara några subtila justeringar kan vi hjälpa dig.

Tandläkare i Stockholm på Kungsholmen | Familydentalse

Delbetala ditt besök med fast månadskostnad RÄNTEFRITT

Delbetala din tandvård

Hos oss kan du delbetala din tandvård räntefritt i upp till ett år. Allt för skapa tillgänglighet.

Erfarna & bra medarbetare

Vi på Family Dental har ett team av experter med många års erfarenhet inom området.

Få en tid på engång

Köerna till en privatklinik är kortare den offentliga tandvården.  Få vård redan samma vecka.

Boka akut tandvård Stockholm Tandläkare i Stockholm på Kungsholmen | Familydentalse

Specialister påTandregleringoch osynlig tandställning

Raka tänder och ett återupplivat leende kanske inte längre behöver komma från en mun full av skavande metalltråd och lång behandlingstid. Nu finns möjligheten att bära diskreta skenor som är estetiskt knappt synliga.

Det är dock inte alltid lämpligt för alla att bära denna form av tandreglering. Vissa komplexa bettproblem och grova trångställningar åtgärdas bättre av traditionell tandreglering.

Hur går behandlingen till?Vi hjälper dig

Tandläkaren börjar med att gå igenom dina tänder för att se att inget annat behöver åtgärdas innan du börjar med dina tandställning. Röntgenbilder tas för att utesluta befintlig karies, tandsten och plack tas bort. Sedan görs en 3D scanning av dina tänder så att tandläkaren exakt kan identifiera dina snedställda tänder och sedan gå igenom med dig vad som är möjligt att korrigera i din mun.

 • få ett perfekt leende
 • öka ditt självförtroende
 • Snabb behandling med hållbart resultat
Tandvård Stockholm Tandläkare i Stockholm på Kungsholmen | Familydentalse
Boka akut tandvård Stockholm Tandläkare i Stockholm på Kungsholmen | Familydentalse

1# Vad är Aligners?osynlig tandställning

Vanlig traditionell tandställning består av en synlig metalltråd som fästes på tänderna med hjälp av plastfästen. Metalltråden stramas åt med jämna mellanrum för att tänderna ska flytta på sig i bettet till önskad plats. När behandlingen är klar tas metalltråden och plastfästena bort av tandläkaren.
Numera kan vi inom tandvården trolla fram ett nytt leende hos dig med hjälp av Aligners- så kallad osynlig tandställning. Ordet Aligne kommer från engelskan och betyder “räta upp” på engelska. Aligners är tunna, genomskinliga plastskenor som du kan ta ut och sätta in i munnen när som helst.

 • få ett perfekt leende
 • öka ditt självförtroende
 • Snabb behandling med hållbart resultat

Vad är skillnaden mellan vanlig tandställning och aligners?

Till skillnad från vanlig tandställning som sitter fast permanent tills avslutad behandling så är dina plastskenor avtagbara. Det viktiga att tänka på är att du inte slarvar med att använda dem. För att uppnå optimalt resultat rekommenderas att du använder dem ca 22 timmar per dag. Ta ut dem endast när du ska äta och dricka.

 

 • Det är dessutom viktigt att du som patient har en god munhygien under hela behandlingsförloppet. Varje gång du tar ut skenorna för att äta måste tänderna vara fria från matrester innan du använder skenorna igen.
 • Tandborstning och tandtråd hjälper dig att hålla rent för att undvika tandköttsinflammationer och karies.

Justera tänderna med osynlig tandställning - Sparks Aligners

Vanligtvis går en behandling för att justera tändernas placering snabbare med Aligners än med vanlig traditionell tandställning. Men det är såklart helt beroende på hur pass omfattande snedställda tänder du har samt hur pass duktig du är på att använda dina skenor. Vi använder Spark Aligners som är ledande tillverkare i branschen av aligners och osynlig tandställning.

Så tveka inte att prata med din tandläkare om vad som är möjligt för just dig, tillsammans kommer vi fram till en plan som gör dig nöjd!

.