• Vardagar: 08.00 – 17.00
  • Lunchstängt: 12.00 – 13.00 (Mån-Fre)

InvisalignInvisalign

Skicka en Bokningsförfrågan

Invisalign har fångat USA med storm genom att erbjuda det perfekta leendet du alltid önskat minus obehaget av vanlig fast räls. Du slipper ha munnen full av metallfästen, vajrar, band och så vidare. Genom en serie av knappt synliga plastskenor så får du snabbt en möjlighet till raka fina tänder, oftast utan att behöva ta bort någon tand.

Vi importerar plastskenorna hela vägen från Santa Clara i Kalifornien och trots merkostnader pågrund av logistik såär det fortfarande billigare än andra traditionella tandregleringsbehandlingar för vuxna.

Designa ditt egna leende

Patienterna älskar Invisalign, det är bokstavligen en dröm som blir sann: raka och fina tänder utan att behöva bli sedd med tågräls. Invisalign är inte bara trevligt att se, deras datoriserade behandlingsprogram och 3D modeller ligger ljusår framåt i tiden jämfört med traditionell tandreglering.

Du som patient har möjlighet att se ditt behandlingsförslag pådatorskärmen och därmed har du all möjlighet att påverka och designa ditt leende, göra förändringar och verkligen bestämma hur du vill se ut. Resultatet är en smidigare mer exakt och tillfredställande behandling jämfört med traditionell räls. Oftast går behandlingen betydligt snabbare också.

Kostnader?

Första besöket hos oss är helt gratis och utan hållhakar såatt vi kan diskutera dina behov och förklara vad som faktiskt är möjligt. Vi har som mål att erbjuda alla ett vackert leende och därmed försöker vi hålla nere priserna såmycket som möjligt. En behandling hos oss kostar mellan 50 000 –70 000 kr, den exakta kostnaden får du reda påförst när Invisalign har räknat ut längden av din behandling.

Vi strävar efter att ge patienten ett pris såtidigt som möjligt som innefattar alla smådetaljer som krävs påvägen till det vackra leendet, exempelvis med tandblekning eller lite porslin. Tandreglering kan göra mycket men mörka tänder blir inte ljusare och småtänder blir inte större. Kanske behövs lite porslin eller puts av en tand som står ut lite mycket.

Finjusteringar

Under behandlingsgången diskuterar vi hur allt känns och om det eventuellt skulle behöva göras någon justering påvägen till det perfekta leendet

Vill du läsa mer om invisalign kan du gåin påderas hemsida www.invisalign.se

Före- och efterbild tagen på patient från Family Dental Care Kungsholmen.

Luckor på båda sidor ersätts med implantat.

Supernöjd med mitt besök! Lugn och pålitlig tandläkare. Superbra service genom hela besöket. Rena och fina lokaler. Rekommenderas!

Play for Sound

Close | X
Close | X