• Vardagar: 08.00 – 17.00
  • Lunchstängt: 12.00 – 13.00 (Mån-Fre)

FillersFillers

Skicka en Bokningsförfrågan

I ansikte och halsområde är musklerna i ständig rörelse, vilket med tiden leder till att rynkor uppstår. Dessa rynkor är till en början dynamiska, det vill säga, syns bara när muskeln arbetar. Tillslut kan rynkorna bli permanenta, då syns de även när muskeln är avslappnad. Dessa rynkor, både dynamiska och permanenta, kan elimineras med hjälp av Botulinum toxin A behandlingar och Fillers behandlingar.

Fillers

Naturligt i åldrandet och tillsammans med gravitationen, förminskas den subkutana vävnaden under huden i ansiktet och skapar rynkor och veck. För att få bort dessa åldersförändringar används Hyaluronsyra för att ersätta vävnadsförlusten. Hyaluronsyra är en naturligt förekommande gel i kroppen, vilken injiceras på det önskade stället. Den vävnadsvänliga Hyaluronsyran benämns fillers och bryts sakta ned av kroppen. En fillerbehandling får effekt direkt och håller 6-18 månader beroende på område.

Läppformning
Nasiolabiala veck
Marionett linjer
Kindvolym/definiera kinder
Ovansida händer (Föryngring)
2000kr/ml

Botulinumtoxin A

Botulinomtoxin A, är ett muskelreducerande toxin som får muskeln att slappna av. När rynkorna i ansiktet är dynamiska, används detta för att reducera muskelns aktivitet och rynkan försvinner även när muskeln används. Behandlingarna kan göras för att reducera rynkor i panna, argrynkan mellan ögonen och rynkor på näsa med mera. En behandling visar effekt efter 2-4 dagar, får full effekt efter 10-14 dagar samt håller i cirka 3-4 månader.

1 område 1500kr
2 områden 2250kr
3 områden 2900kr

Före- och efterbild tagen på patient från Family Dental Care Kungsholmen.

Luckor på båda sidor ersätts med implantat.

Supernöjd med mitt besök! Lugn och pålitlig tandläkare. Superbra service genom hela besöket. Rena och fina lokaler. Rekommenderas!

Play for Sound

Close | X
Close | X