• Vardagar: 08.00 – 17.00
  • Lunchstängt: 12.00 – 13.00 (Mån-Fre)

BlekningBlekning

Har du några frågor? Fråga oss!
Blekning

Vitare tänder är något fler och fler personer önskar sig när de kommer till tandläkaren och att få det genom en snabb och smidig process.

Därför har vi utrett vilken metod vi tycker är smidigast och samtidigt ger bäst resultat.

Missfärgningar och tandsten är oftast det främsta problemet till att tänderna upplevs gulare, tandhygienisten hjälper till med detta genom att ta bort tandstenen och missfärgningarna och då får man fram tandens ursprungliga tandfärg.

Upplevs tänderna fortfarande gula efter ett besök hos tandhygienisten är nästa steg att bleka tänderna.

Blekningen är till för de som vill ljusa upp sina tänder ytterligare efter att ha tagit bort missfärgningar hos tandhygienisten.

Hur fungerar det?

Första steget är att du nyligen ska ha varit på en undersökning hos tandläkaren. Detta är för att ha en överblick om hur det ser ut i din mun och om någon behandling eventuellt behövs innan blekningen.

Nästa steg är avtryck. Vi tar avtryck på din över- och underkäke som vi skickar till ett specialiserat labb där de gör tunna och bekväma blekskenor.

Sista steget. Du kommer tillbaka efter 1 vecka för att hämta ut dina skenor. Skenorna fyller du med blekningsgel och sover med i x antal nätter tills du nått önskat resultat. All instruktion och information om hur du bleker tänderna får du av din behandlare vid avtrycks eller utlämningstillfället.

Läs gärna mer om blekningen vi använder på www.healthysmile.se

Supernöjd med mitt besök! Lugn och pålitlig tandläkare. Superbra service genom hela besöket. Rena och fina lokaler. Rekommenderas!

Play for Sound

Close | X
Close | X