• Vardagar: 08.00 – 17.00
  • Lunchstängt: 12.00 – 13.00 (Mån-Fre)

Air FlowAir Flow

Har du några frågor? Fråga oss!
Air Flow

Att den naturliga vita färgen på tänderna ändras till en mörkare färg är ett vanligt problem hos de flesta människor och kan göra att det blir svårt att le. Tandhygienisten tillsammans med en maskin som kallas ”airflow” tar enkelt och snabbt bort missfärgningarna åt dig.

Varför uppkommer missfärgningar?

Att tänderna ändrar färg eller får missfärgningar kan ske på grund av flera olika faktorer.

Det kan komma från exempelvis:

Tobak (Snus eller cigaretter)
Kryddig mat (Curry eller gurkmeja)
Färgstarka dryck (Vin eller kaffe)

Då det finns olika anledningar till varför man får missfärgningar är det bra att utreda varför just du får dina. Vi hjälper dig hitta anledningen och informerar hur du kan motverka de i framtiden.

Behandlingen

Airflow används när man har missfärgningar som inte går att borsta bort med din vanliga tandborste eller eltandborste. Maskinen är gjord för att ta bort de med hjälp av kalciumkarbonat, vatten och luft. Det som skiljer sig från de andra maskinerna mot missfärgningar är hur stark och skonsam den är.

Då våra patienter uppskattat denna behandling så mycket har vi valt att göra Airflow till en egen separat behandling för de som önskar att endast få bort missfärgningarna.

Behandlingen tar ca 10-30 minuter beroende på hur mycket man har.

Observera att det inte ingår tandstensborttagning när du bokar en tid för airflow.

Boka din tid här

Supernöjd med mitt besök! Lugn och pålitlig tandläkare. Superbra service genom hela besöket. Rena och fina lokaler. Rekommenderas!

Play for Sound

Close | X
Close | X