📣 ✹ MISSA INTE! ALLA NYA KUNDER!✹ 📣 | đŸ„ł ✹ Vi bjuder pĂ„ Airflowbehandling! ✹ đŸ„ł | 💰 ✹ VÄRDE 600kr ✹ 💰

4.7 Av 5.0 Betyg

☆☆☆☆☆

AirflowBEHANDLINGSTOCKHOLM

Älskar du kĂ€nslan av rena tĂ€nder? Den goda nyheten Ă€r att vi kan hjĂ€lpa dig! Airflowbehandling tar försiktigt och smĂ€rtfritt bort flĂ€ckar sĂ„ att du kan fĂ„ ett ljusare och friskare leende.

  •  Airflow tar skonsamt bort flĂ€ckar pĂ„ dina tĂ€nder.
  • Airflow behandling Ă€r effektiv och helt smĂ€rtfri.
  • Airflow behandling Ă€r ett perfekt alternativ för barn.

BokaAir flow Kungsholmenonline idag!

PÄ vÄra kliniker fÄr du högkvalitativ tandvÄrd av nÄgra av de mest erfarna och pÄlitliga yrkesmÀnnen i Stockholm. Vi anvÀnder endast den senaste och mest effektiva tekniken för att ge dig bÀsta möjliga vÄrd och resultat.

HÀr kan du enkelt och smidigt vÀxla mellan online bokning och se vÄra omdömen!

Akuttid

Boka en akuttid redan idag!

VÀnta inte! Vid tandvÀrk Àr det viktigt att kontakta en tandlÀkare.

Boka Tid

Boka din behandling online!

Boka din tandvÄrdsbehandling online 24/7 dygnet runt.

Kontakta oss

Behöver du hjÀlp?

Om du har frÄgor eller behöver hjÀlp kan du kontakta oss.

Är du orolig förtandköttssjukdomar?Eller lider av tandlĂ€karskrĂ€ck?

TandvÄrdsrÀdsla Àr ett vanligt problem som kan hindra mÀnniskor frÄn att fÄ den behandling de behöver. Airflow-behandling Àr ett bra alternativ för dem som vill förbÀttra sitt luftflöde men Àr oroliga för tandköttssjukdomar. VÄra erfarna proffs hjÀlper dig att fÄ ut det mesta av din behandling och hÄlla ditt tandkött friskt.

Denna behandling stoppar inte bara karies, gingivit och parodontit, utan gör ocksÄ blekningsprocedurerna mer framgÄngsrika genom att ta bort eventuella hinder som kan hindra processen.

Investera i Airflow behandling!Bli av med tandsten & missfÀrgningar.

MissfÀrgningar och tandsten Àr tvÄ vanliga problem som inte gÄr att ÄtgÀrda pÄ egen hand hemma. Lyckligtvis kan vi kliva in hÀr och hjÀlpa dig att fÄ bort detta genom en prisvÀrd airflow behandling!

Denna metod Àr perfekt för dem som inte vill utsÀtta sin emalj för pÄfrestningar som högtrycks- eller slipbehandlingar kan innebÀra. Dessutom ger vÄr airflow behandling lÄngvariga resultat som lÀmnar dig med ett ljust och strÄlande leende!

TandlÀkare Kungsholmen TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

VĂ„ra Rekommendationer

LÀs gÀrna omdömen frÄn vÄra patienter | Family Dental Care
Din tandlÀkare Stockholm pÄ Kungsholmen.

TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Tack ALEX, för första gÄngen kÀnde jag mig trygg hos tandlÀkare tack vare dig, ditt sÀtt att jobba med patienter, framförallt att inte kÀnna smÀrta. Du Àr bÀst!

☆☆☆☆☆
TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Mazes Rauf

TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Trevlig personal, frÀscha lokaler samt modern klinik. Bjöds Àven pÄ en kopp gott kaffe medans jag vÀntade pÄ min tur. Platsen Àr ocksÄ i ett fint och relativt nybyggt omrÄde. 

☆☆☆☆☆
TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Farshad Samie

TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

BĂ€sta tandlĂ€karen! Har haft tvĂ„ olika under 4 Ă„rs tid, bĂ„da superproffsiga, bra pĂ„ att berĂ€tta vad som ska göras, lĂ€tta pĂ„ handen och vĂ€nliga! En tandlĂ€kare som passar mig perfekt! 😀

☆☆☆☆☆
TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Mia Jakobsson

TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Otroligt bra & proffsigt bemötande nÀr jag akut behövde hjÀlp nÀr en del av min fyllning fallit ur. Kan varmt rekommenderas, speciellt Leg. tandlÀkaren Sia.

☆☆☆☆☆
TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Margareta Kingham

TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Fantastiskt bra bemötande. Professionell personal och kunniga. Fick lyssna pÄ favoritsaker och titta pÄ Tom & Jerry. Supertrevlig och snÀll personal.

☆☆☆☆☆
TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Jaffa Hooliganifer

Varför oss?

Family DentalCare

PÄ Family Dental Care anser vi att alla förtjÀnar att ha ett vackert leende. DÀrför erbjuder vi prisvÀrd tandvÄrd i Stockholm City pÄ Kungsholmen. VÄrt skickliga team av tandlÀkare förstÄr att varje patient har unika behov och vi tar oss tid att se till att varje behandlingsplan Àr skrÀddarsydd för dina behov.

TandlÀkare i Stockholm pÄ Kungsholmen | Familydentalse

Delbetala ditt besök med fast mĂ„nadskostnad RÄNTEFRITT

Delbetala din tandvÄrd

Hos oss kan du delbetala din tandvÄrd rÀntefritt i upp till ett Är. Allt för skapa tillgÀnglighet.

Erfarna & bra medarbetare

Vi pÄ Family Dental har ett team av experter med mÄnga Ärs erfarenhet inom omrÄdet.

FÄ en tid pÄ engÄng

Köerna till en privatklinik Àr kortare den offentliga tandvÄrden.  FÄ vÄrd redan samma vecka.

UppnÄ perfekt tandhÀlsa!Airflow behandlingtill rÀtt pris | Kungsholmen

Ariflowbehandlingen Àr ett minimalt invasivt och smÀrtfritt förfarande som kan ta bort en kraftig ansamling av plack och flÀckar pÄ dina tÀnder. Den nÄr ocksÄ in i parodontala fickor för att eliminera bakterier som kan orsaka betydande tandproblem. Denna behandling förebygger karies, tandköttsinflammation och parodontit. Airflow gör ocksÄ blekningsprocedurer effektivare genom att avlÀgsna avlagringar som kan hindra blekningen.

Hur fungerarAirflow behandlingTa bort missfÀrgningar pÄ tÀnder!

Airflow Àr en skonsam tandrengöringsmetod som har blivit populÀr eftersom den Àr sÄ skonsam. Behandlingen utförs av en legitimerad tandhygienist som polerar, trimmar och slipar tÀnderna med en blandning av salt, vatten och luft (som en form av luftpolering).  En Airflow-behandling kan vara ett bra sÀtt att frÀscha upp ditt leende, men det Àr viktigt att börja med ett besök hos din tandhygienist. De kommer att se till att dina tÀnder Àr friska och fria frÄn tandsten innan de fortsÀtter med behandlingen. Du kan enkelt boka en tid för en tandhygienistbehandling i vÄrt onlinebokningssystem.

Vilka Àr de frÀmsta fördelarnamed Airflow behandling?

Fördelen med detta Àr att denna nya Airflow-behandling (tandrengörings-behandling) tar bort flÀckar pÄ dina tÀnder, vilket ger dig ett ljusare och friskare leende som kÀnns renare Àn nÄgonsin tidigare.

  • Bleker dina tĂ€nder
  • Förebygger tandköttssjukdomar
  • FrĂ€schar upp din andedrĂ€kt
  • Minskar plack- och tandstensuppbyggnad
  • Kan anvĂ€ndas pĂ„ faner, kronor, broar och implantat

Rengöring av tÀnderna

Vad Àr din uppgift mellan rengöring av tÀnder hos tandhygienisten?

Att borsta tÀnderna tvÄ gÄnger om dagen Àr det bÀsta sÀttet för att hÄlla tÀnder och tandkött friskt. Att anvÀnda en eltandborste istÀllet för en vanlig Àr Àven att föredra. Utöver tandborstningen Àr viktigt att komplettera med hjÀlpmedel för att komma Ät mellan tÀnderna dÀr tandborsten ej kommer Ät. Du och din tandhygienist gÄr igenom vilka hjÀlpmedel som passar dig bÀst dÀr allt ifrÄn tandtrÄd.

Dags för en undersökning?

Vad hÀnder om jag inte fÄr tÀnderna rengjorda?

Om du inte rengör ytan pĂ„ dina tĂ€nder startar en inflammatorisk process. Detta leder till tandköttssjukdomar som gingivit eller parodontit – en allvarlig form av inflammation dĂ€r kĂ€kbenet runt tanden bryts ner pĂ„ grund av att stĂ€ndig exponering av bakterier. Med tiden blir tanden lös och i vĂ€rsta fall om Ă„tgĂ€rder ej vidtas sĂ„ förlorar du tanden.